2011. október 21., péntek

Költözés

Mostanában egyre jobban undorodom a Blogspottól, ráadást számomra egy sokkal szimpatikusabb, "velvetesebb" blogot képzeltem, ezért elköltözgélek egy másik helyre.
Mostantól www. papermoon.freeblog.hu címen vagyok elérhető. Fejlesztés folyamatban, illetve próbálok mostantól jobb stílusban írni is.

2011. október 11., kedd

Mirai Nikki láz

Pár hónapja szemezek a Mirai Nikkivel, hogy valóban olyan jó-e, mint amennyire van hype-ja. Csak most sikerült rávennem magam, hogy olvassam, még mielőtt az anime is megjelenik.
És láss csodát...! Azonnal megimádtam, átkozom magam, amiért lustaságomból kifolyólag csak most néztem bele. A kedvencem pedig egyértelműen Yuno (a rózsaszínhajú lány).
Egyébként, úgy döntöttem, hogy az animébe csak akkor fogok belenézni, ha a mangának a felét majd elolvasom (na az már mindgyá' itt lesz ).



2011. október 3., hétfő

Mostanában nézem/Szüli-szüli-szülinap!!


Uta~ Kata:
Arra számítottam, hogy Madoka szerű lesz ez a cucc, de sebaj. A zenék csodaszépek voltak, mind az ending, mind az opening, aláfestő daloknál pedig -bár nem voltak nagyon különlegesek - a hegedű-muzsika dominált.
A grafika pedig egyáltalán nem tetszett, sok volt benne a bugyi villantás. De azt bevallom, hogy a ruhák szépek voltak.
Történetileg és karakterileg semmi bajom se volt vele, a legutolsó jelenet kifejezetten szép volt, tetszett.
7/10


Lovely Complex
Elég sok ilyen lámúros shoujot tervezek, és íme, itt az első (ezt egyébként még nem néztem végig). A történet eléggé sablonos, de könnyen átérezhető (főként annak, aki volt már szerelemes), és a két főszereplőn kívül sajnos elég karaktertelen szereplők vannak benne, akik egyébként remekül összepasszolnak. SPOILER Egy kicsit nekem fura, hogy Risa ilyen könnyedén tudott viselkedni Ootanival, miután szerelmet vallott neki, az erre meg elutasította SPOILER Vége
Ja, és amiért még megszerettem, mert annyi üzenete: Ne törődj a külsőségekkel!
8.5/10

Baka to test to shoukanjuu ni!
Az őrült Baka to Test to Shoukanjuu folytatása. Igaz, még hátra van 2 rész, de ez egyszerűen haláli. Mindenben lekörözi az első évadot, végre több dolgot is megtudhatunk szereplőinkről és mellékszereplőinkről, például, hogy miért szereti olyan nagyon Shouko Yuujit (azon a részen majdnem elsírtam magam, annyira aranyos volt), vagy miért is szeretett bele Minami Akihisába (mert ugye, szereti nagyon), de például Miharu is nagyot nőtt a szememben, de még minding nagyon utálom azt a csajt.
Nos, nálam a Baka abszolút hatalmas sorozat, talán ezt lehetne az első animének nevezni, a feliratosak között, amit végignéztem, mindenkinek ajánlom.
9/10

Egyébként, ma van a szülinapom. Végre 13 lettem :)